Castellano - Català - English   
   
BTX Estudi
Imatges 3D
Serveis
Treballs
Llibres
Links
Noticies
Contacte

Des del 1990, BTX ESTUDI està especialitzada en aplicacions estereoscopiques (3D) dins del sector de la comunicació àudio-visual, oferint tota mena de serveis als seus clients.

Els nostres serveis, comprenen des de les produccions més complexes en estereoscòpia 3D, cinema, infografia, vídeo, vídeo HD, fins a la realització fotogràfica, tant per senzilles presentacions àudio-visuals com per la seva incorporació en tota mena de publicacions.

Proporcionem tota mena d’assessorament, suport tècnic i d’equipament a l’hora de realitzar qualsevol treball 3D o estereoscòpic. Subministrem a l’hora que lloguem tota mena de material adient per la correcta aplicació d’aquesta tècnica: pantalles, projectors, filtres, ulleres...

Desenvolupem productes en funció de les necessitats de cada client. Des de visors estereoscòpics fins a ulleres personalitzades, tot pensat en arribar al públic de la manera més original i efectiva possible.

Tanmateix oferim serveis convencionals en comunicació àudio-visual, des de produccions i realitzacions a mida, fins al lloguer i subministrament de l’equipament adequat a cada situació.

Centres d’interpretació, congressos, convencions, exposicions, fires, museus, presentació de productes, publicitat, espectacles en general tenen amb la imatge tridimensional un suport addicional important alhora d’arribar a l’espectador.